Kolacja literacka z Katarzyną Bosacką dla WOŚP Marcin 15 kwietnia, 2025 Szkoła Branżowa Bogdan Mróz, szef kuchni Restauracja Tatarak, Domowy wypiek sękaczy u Marzeny, Tawerna Fisza Concept by Marcin… Więcej...
Apel upamiętniający Ofiary Zbrodni Katyńskiej Marcin 11 kwietnia, 2025 Wydarzenia W dniu 11 kwietnia 2025 r. w naszej szkole odbył się apel poświęcony… Więcej...
„Stawiam na drób” z Akademią Kulinarną Marcina Budynka Marcin 8 kwietnia, 2025 Szkoła Branżowa 3 kwietnia odbyły się wyjątkowe warsztaty kulinarne w ramach projektu „Stawiam na drób”, organizowane… Więcej...
Kolejna Kolacja Degustacyjna „Suwalszczyzna na widelcu” za nami. admin 8 kwietnia, 2025 Szkoła Branżowa Z wielką radością informujemy, że w wyjątkowej uczcie mieliśmy okazję uczestniczyć „od kuchni”. … Więcej...
Giełda Papierów Wartościowych. Jak inwestować i pomnażać swój kapitał? admin 3 kwietnia, 2025 Technikum W tegorocznej edycji IX Konkursu Wiedzy o Ekonomii i Gospodarce organizowanego przez Wydział Humanistyczno-Ekonomiczny… Więcej...
Szkolenie bezzałogowych statków powietrznych admin 21 marca, 2025 Technikum 21 marca 2025 r odbyło szkolenie dotyczące bezzałogowych statków powietrznych wykorzystywanych w gospodarce. Przeprowadził je dr hab.… Więcej...