Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

^Powrót na górę

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

ZSCKR

w Suwałkach

30704185 122850058571072 335100594043748352 n

     W dniu 17.04.2018 r. uczniowie biorący udział w projekcie „Kreatywne warsztaty lodowe z Schöller ice cream” pod opieką Pani Dyrektor Jolanty Nikścin oraz nauczycielek Reginy Renowickiej i Marty Urbanowicz wyjechali na targi Mazury HoReCa w Ostródzie. Podczas tegorocznej edycji uczniowie mieli okazję podziwiać w strefie live cooking zmagania swoich rówieśników w konkursie „Master Challenge” - kreatywny deser lodowy oraz konkurs kucharzy profesjonalistów - „Gęsina w Restauracji”. Uczniowie zobaczyli najnowszy sprzęt gastronomiczny, pokazy sztuki kulinarnej i degustowali różne potrawy i napoje.
     W drodze powrotnej zwiedziliśmy Sanktuarium Matki Bożej w Gietrzwałdzie oraz starówkę w Olsztynie.