Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

^Powrót na górę

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

ZSCKR

w Suwałkach

Uczniowie naszej szkoły w dniach 12-13 kwietnia 2011 wzieli udział w Wojewódzkim Turnieju Gastronomicznym w Białymstoku: -„Kuchnia śródziemnomorska” na najlepszego ucznia w zawodzie kucharz. W tym prestiżowym konkursie otrzymaliśmy:

* W pionie klas Technikum

Startowali: Marta Bożeń i Michał Dubiński uczniowie klasy IV TŻiGD „b” Wyróżnienie „Szefów kuchni” województwa podlaskiego otrzymał Michał Dubiński uczeń klasy IV TŻiGD „b” przygotowywany przez nauczyciela

Teresę Łapińską za oryginalne sporządzenie i smak: „Terrina z nutką pomarańczy” i otrzymał 2-osobowy pobyt w Eko-spa w Supraślu

* W pionie klas Zasadniczej Szkoły Zawodowej: Startowali: Tomasz Zieliński i Bartosz Sowulewski uczniowie II ZK

III miejsce i wyróżnienie „Szefów Kuchni” województwa podlaskiego otrzymał Tomasz Zieliński klasa II ZK przygotowany przez nauczyciela Martę Urbanowicz za oryginalne sporządzenie i smak: „Tymbalików z łososia i krewetek” i otrzymał młynek elektryczny do przypraw oraz kosz słodyczy.

Zdjęcia z galerii możecie obejrzeć >>>Tutaj<<<

<<<

Poniżej znajdują się dyplomy absolwentów: